6 Mart 2015 Cuma
PRATİK BİLGİ.. (Makarna)
Daha lezzetli ve iyi sonuç alacağınız makarnalar içi hafif sert dışı yumuşamış (aldante) kıvamında pişmiş olmalıdır.Ve makarnanızın nişastalı suyundan 1 bardak her zaman ayırırsanız sosunuza lezze kattığı gibi yoğunluk sağlar.Ve ben makarna pişirirken içine yağ eklemem! Neden mi? Benim deneyimim odur ki makarna suyuna eklenen yağ ile makarna taneleri birbirine yapışmaz lakin sosuna da tutunmaz ve tabağın dibine çöker.Yani o lezzetli sosu makarnanın hamuru çekmez.Benim fikrimdirki makarnayı her zaman yemeden yarım saatönce pişirin ve tüketin.O ilk göz alıcılığı ve lezzeti bambaşka olacaktır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder