Geldim, Gördüm, Yedim...

İletişim: chefhatic@gmail.com

25 Şubat 2015 Çarşamba

PRATİK BİLGİ.. (Bal)






Balınızın iyi olup olmadığını anlamak için baldan bir kaşık alarak suda ezin.Eğer su beyazlaşıyorsa içinde un ve nişasta karışımı var demektir.
Gönderen Unknown zaman: 09:38
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

https://www.facebook.com/chefhatic https://twitter.com/ChefHatic

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ▼  2015 (44)
    • ►  12/13 - 12/20 (1)
    • ►  03/15 - 03/22 (2)
    • ►  03/08 - 03/15 (3)
    • ►  03/01 - 03/08 (3)
    • ▼  02/22 - 03/01 (9)
      • PRATİK BİLGİ.. (Soğan)
      • PRATİK BİLGİ.. (Peynir)
      • PRATİK BİLGİ.. (Maydanoz)
      • PRATİK BİLGİ.. (Bal)
      • PÜF NOKTALAR..
      • LEZİZ FRİZBİLER (PİZZA)
      • İşte size mutfakta işinizi kolaylaştıracak teknikl...
      • Ekmeklerde süt ve su
      • PANCAKE (PANKEK) :
    • ►  02/15 - 02/22 (1)
    • ►  02/08 - 02/15 (8)
    • ►  02/01 - 02/08 (6)
    • ►  01/25 - 02/01 (7)
    • ►  01/11 - 01/18 (4)
Basit teması. Tema resimleri andynwt tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.