Geldim, Gördüm, Yedim...

İletişim: chefhatic@gmail.com

28 Şubat 2015 Cumartesi

PRATİK BİLGİ.. (Peynir)



Peynirinizi rendelemekte zorlanıyorsanız 15-20 dk buzlukta tutmanız yeterlidir.

Gönderen Unknown zaman: 01:26
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

https://www.facebook.com/chefhatic https://twitter.com/ChefHatic

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ▼  2015 (44)
    • ►  12/13 - 12/20 (1)
    • ►  03/15 - 03/22 (2)
    • ►  03/08 - 03/15 (3)
    • ►  03/01 - 03/08 (3)
    • ▼  02/22 - 03/01 (9)
      • PRATİK BİLGİ.. (Soğan)
      • PRATİK BİLGİ.. (Peynir)
      • PRATİK BİLGİ.. (Maydanoz)
      • PRATİK BİLGİ.. (Bal)
      • PÜF NOKTALAR..
      • LEZİZ FRİZBİLER (PİZZA)
      • İşte size mutfakta işinizi kolaylaştıracak teknikl...
      • Ekmeklerde süt ve su
      • PANCAKE (PANKEK) :
    • ►  02/15 - 02/22 (1)
    • ►  02/08 - 02/15 (8)
    • ►  02/01 - 02/08 (6)
    • ►  01/25 - 02/01 (7)
    • ►  01/11 - 01/18 (4)
Basit teması. Tema resimleri andynwt tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.